Nieuwe editie Informatiekrant Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst

24 september 2024

Een nieuwe editie van de informatiekrant Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst is afgelopen week verschenen. Aloysius is net als andere onderwijsorganisaties volop bezig met inclusiever onderwijs. Regiodirecteuren Ruud van Hertum en Mandy Arens gaan samen in gesprek over inclusief onderwijs en wat dat betekent voor ons als organisatie.


Verder in deze editie...

In Weert deelt het gespecialiseerd onderwijs kennis met onderwijsprofessionals

in het regulier basisonderwijs. De ontwikkeling van kinderen en jongeren stopt natuurlijk niet bij ‘ons’. Daarom maken Aloysiusscholen steeds meer werk van een doorgaande lijn naar vervolgonderwijs en investeren in goede nazorg.

 

Aloysiusscholen verrijken het onderwijs – en gaan het soms ook anders organiseren – om te blijven voldoen aan wat leerlingen nu en straks nodig hebben. In de krant delen we een aantal regionale voorbeelden. Onderdeel van een sterke basis die onze scholen bieden, is een goede zorgstructuur. Op bezoek bij De Hilt in Helmond, waar de directeur en twee orthopedagogen toelichten hoe het team dat aanpakt.
 

Digitale versie

Dat en nog veel meer lees je in de nieuwste editie van de informatiekrant Sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst. Nieuwsgierig? Klik hier voor de digitale versie.

 



Nieuwsarchief

Aloysius Stichting

Leidsevaart 2 (ingang Rijnsburgerweg 4)

2215 RE  Voorhout

bestuur@aloysiusstichting.nl

0252 43 40 00